25n
Orgull
Orgull

Paiporta realitza operacions de neteja i manteniment del clavegueram i els col·lectors

Paiporta realitza operacions de neteja i manteniment del clavegueram i els col·lectors
03/09/2019 -

L’Ajuntament de Paiporta i l’empresa Global Omnium porten a terme els últims dies operacions de neteja i manteniment del clavegueram i dels col·lectors de pluvials de la localitat. Aquestes actuacions formen part del manteniment anual per tal d’evitar problemes en l’evacuació d’aigües de tota classe.

Personal tècnic municipal i de l’empresa concessionària treballen de manera coordinada perquè aquestes infraestructures estiguen en òptimes condicions. Amb aquesta finalitat es fan servir dos tipus de maquinària en funció de les necessitats de clavegueres, col·lectors i embornals. A més d’aquestes neteges i operacions de manteniment també s’actua en cas d’embussos i altres tipus d’incidències puntuals. També està a disposició de l’Ajuntament un equip de càmeres i monitors per tal de realitzar inspeccions més a fons d’aquestes vies d’evacuació d’aigua.

L’Ajuntament de Paiporta ha portat a terme importants obres per a millorar la xarxa de clavegueram i pluvials. De fet, des de 2015 s’ha reparat i restaurat els dos trams del col·lector del carrer Mestre Palau, l’últim dels quals es va acabar al mes de juliol. Actualment s’està actuant sobre el col·lector del carrer Literat Azorín i ja estan projectades actuacions en el carrer Doctor Maranyon per als pròxims mesos per tal de resoldre algunes deficiències en el desaigüe d’aquestes parts del poble.

“Aquestes són obres i actuacions que potser no estan massa a la vista ni siguen espectaculars, però considerem que són absolutament necessàries i per això donem prioritat al compliment dels contractes i a la millora de les infraestructures hídriques del nostre poble”, ha explicat el regidor d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat, Pep Val, qui ha afegit que “els treballs de neteja i manteniment són especialment importants per l’època de l’any en la que estem, quan són relativament freqüents les plogudes fortes i cal tindre aquesta infraestructura al 100% de la seua capacitat”.

Per al responsable d’Urbanisme de Paiporta, “l’objectiu és millorar la qualitat de vida de la gent, mantenir en bon estat i actualitzar la xarxa d’abastiment i evacuació d’aigua, i eliminar materials perillosos per a la salut”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − 10 =