25n
25N
25N

El poliesportiu municipal de Paiporta reobri les seues portes amb totes les mesures de seguretat

El Servei Municipal d’Esports senyalitza les instal·lacions d’acord amb la nova normativa de seguretat. S’ha de demanar cita prèvia per a accedir a les pistes

El poliesportiu municipal de Paiporta reobri les seues portes amb totes les mesures de seguretat
11/06/2020 -

El poliesportiu municipal de Paiporta ha reobert al públic aquesta setmana, després que les autoritats sanitàries hagen permés l’accés a recintes esportius descoberts dins del procés de desescalada en l’alerta sanitària pel coronavirus COVID-19. El Servei Municipal d’Esports ha senyalitzat totes les instal·lacions i els accessos d’acord amb la normativa de seguretat, i ha col·locat elements de protecció, com dispensadors de sabó hidroalcohòlic.

D’acord amb les directrius marcades per les autoritats sanitàries, el públic en general pot accedir a les pistes de frontó i tennis. Els clubs esportius, per la seua banda, també tenen accés a la resta d’instal·lacions, com són les canxes d’handbol, futbol sala i bàsquet. Totes les persones que accedisquen han de complir les normes establertes i, en tots els casos, cal demanar cita prèvia en el telèfon 963 972 115.

L’horari d’obertura del poliesportiu és de dilluns a divendres, de 9.00 a 13.00 hores, i de 17.00 a 21.00 hores. Les persones usuàries han d’acudir equipades ja que, pel moment, els vestidors no es poden utilitzar.

La Regidoria de Joventut i Esports i el Servei Municipal d’Esports adaptaran la reobertura del poliesportiu a les recomanacions de les autoritats sanitàries en cada moment per tal d’oferir un servei complet i segur a la ciutadania de Paiporta.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 − huit =