caixa popular

Paiporta es bolca amb la cultura

Descobreix la programació cultural de Paiporta per a octubre

Paiporta es bolca amb la cultura
11/10/2017 -

Paiporta s’ha convertit, en els últims anys, en un dels municipis valencians més actius. I és que a més de les seues tradicionals Festes Populars, la Ruta de la Tapa o les nombroses activitats que es programen al llarg de tot l’any, aquesta localitat també aposta per la cultura. Prova d’això és l’àmplia programació, per a tots els públics, que tenen preparada per a aquest mes d’octubre. Per això, a València Extra, t’informem del calendari d’activitats perquè no et quedes sense pla a Paiporta.

Comencem per l’Auditori Municipal, que ha apostat per la diversió, la música i les produccions de qualitat. Així, aquest divendres, 13 d’octubre, a les 22.30 hores, tens una cita amb ‘Señor, Dame Paciencia’, una comèdia en la qual els riures estan més que assegurades. A més, el diumenge, 15 d’octubre, és l’hora dels més xicotets amb la pel·lícula ‘Tadeo Jones 2. El secreto del Rey Midas’, que es projectarà a les 18.00 hores. Finalment, el dissabte, 21 d’octubre, a les 19.00 hores, l’Auditori de Paiporta s’omplirà de màgia, gràcies a l’actuació de ‘Toti Soler i Gemma Humet. Més de 50 anys’. Música i poesia s’uneixen per a fer gaudir als espectadors.

Quant al Museu de la Rajoleria, solament podem dir que també ve carregat de noves propostes culturals. D’aquesta manera, del 19 d’octubre al 30 de novembre, no podràs deixar passar l’oportunitat de visitar ‘Secuencias y Transfiguración’ del paiportí Salvador Montesa. A més, aquesta exposició anirà acompanyada del taller didàctic ‘La pintura informalista en l’obra de Salvador Montesa’, dirigit al públic escolar, i que es realitzarà del 24 al 31 d’octubre.

Finalment, des de l’Ajuntament de Paiporta van llançar un nou projecte, que va començar a l’abril, i que està tenint un gran èxit de participació. Parlem de ‘Matinals Culturals‘, una iniciativa que, un diumenge al mes, omple l’Auditori de la localitat de música de qualitat. Així que estàs de sort perquè aquest diumenge, 15 d’octubre, a les 12.00 hores, li toca el torn a la Matinal de Música Sacra, de la mà de la Coral Sant Jordi Màrtir. Tot un espectacle.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + 15 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios