25n
25N
25N

Paiporta posa en marxa un programa de transformació digital per a negocis locals

Paiporta posa en marxa un programa de transformació digital per a negocis locals
06/05/2020 -

Els comerços, PIMEs, treballadores i treballadors autònoms de Paiporta podran gaudir d’una formació gratuïta sobre transformació digital oferida per la Regidoria d’Economia, Ocupació i Comerç. La inscripció està oberta a tots els comerços i negocis paiportins i es pot formalitzar online al web paiporta.es/transformaciodgital. El curs començarà el pròxim 12 de maig.

Amb aquesta acció, l’Ajuntament vol ajudar als comerços locals a adaptar-se a la nova realitat posterior a la pandèmia del coronavirus Covid-19, moment en què s’ha vist que és més necessari que mai tindre una presència a internet que complemente la botiga o el negoci físic.

El curs abordarà les diferents necessitats de tots els tipus de negoci a l’hora d’afrontar la seua presència a internet, des del posicionament al buscador més potent de l’actualitat, fins a eines gratuïtes per a triomfar en xarxes socials i de disseny web, edició de fotos i vídeo o cartelleria. També inclourà estratègies de venda online, publicitat en xarxes socials, anuncis a motors de cerca o estratègies de generació de contingut online i de gestió de publicitat per correu electrònic.

Després d’aquesta primera formació en grup, el curs finalitzarà amb tutories personalitzades a càrrec de personal especialitzat per a ajudar a cada cas particular entre les persones i negocis participants.

“La declaració d’estat d’alarma i el posterior confinament ens han mostrat una nova realitat que potser ha vingut per a quedar-se, i hem detectat la necessitat dels comerços locals d’adaptar-se a noves formes de venda que, des de la Regidoria d’Economia, tenim la intenció a satisfer”, ha explicat la regidora de l’àrea, Beatriz Jiménez.

“Els negocis locals –ha continuat Jiménez- són fonamentals per a la vida social i econòmica de Paiporta, i són la nostra prioritat”. Des de la Regidoria d’Economia s’ha estat “en contacte continu amb les empreses i autònoms del poble, que ens han demanat aquest tipus d’accions per a adaptar-se als nous temps”, ha continuat Jiménez.

De fet, el consistori ha iniciat la campanya informativa i de promoció ‘Ara i sempre, comerç local’, amb una guia de comerços oberts, directrius sobre mesures de seguretat amb les diferents fases de desconfinament, ajudes específiques de fins a 900 euros per a comerços i autònoms en coordinació amb la regidoria d’Hisenda i, ara, aquest curs, que anirà seguit d’altres accions de suport a la seua activitat en uns mesos que es preveuen difícils.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 4 =

escalante
Informacion coronavirus