caixa popular

Paiporta oferirà 55 llocs de treball

Paiporta oferirà 55 llocs de treball
27/03/2018 -

L’Ajuntament de Paiporta oferirà d’ací a poc temps 55 llocs de treball públic després de l’acord al qual ha arribat amb els sindicats amb representació al consistori en la Mesa General de Negociació. La votació va comptar amb l’opinió favorable dels partits de l’equip de govern i la totalitat dels sindicats, mentre que el Partit Popular i Ciudadanos optaren per l’abstenció.

Amb aquesta oferta de treball, a la qual s’accedirà probablement amb el procediment de concurs-oposició, govern i sindicats volen donar seguretat a la plantilla i superar la situació absolutament anòmala en què es trobava l’Ajuntament de Paiporta, on més del 50 per cent de les treballadores i treballadors eren fins ara temporals.

“Les limitacions imposades per la Llei Montoro i la inacció en aquest àmbit de l’anterior govern del PP havien provocat una situació complicada. És injust que treballadors que fan la mateixa feina no tinguen els mateixos drets. Per això, entre totes i tots hem de treballar per superar aquesta situació”, ha explicat la regidora d’Hisenda i Administració General, Beatriz Jiménez.

La responsable de personal de l’Ajuntament ha afegit que l’equip de govern treballarà “conjuntament amb els sindicats per a portar endavant el procediment”, i que “l’acord ajudarà a estabilitzar els llocs de treball de desenes de treballadores i treballadors municipals” de pràcticament totes les àrees i nivells.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis + dinou =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris