25n
25N
25N

Paiporta Món de Contes espera al japonés Yoshi Hioki en una intensa setmana de narrativa oral per a tots els públics

Paiporta Món de Contes espera al japonés Yoshi Hioki en una intensa setmana de narrativa oral per a tots els públics
04/10/2016 -

El festival de narrativa oral Paiporta Món de Contes, que celebra la seua primera edició enguany, espera aquest dimarts la visita del japonés Yoshi Hioki. El narrador nipó participa en el festival com a representant del país convidat, Japó, i oferirà a la Biblioteca Municipal María Moliner Ruiz ‘La flor que palpita’, contes ‘Kanjyaku monogatari’, històries entrellaçades a través del recital de poemes ‘tanka’ de la cèlebre poetessa Akiko Yosano. La representació començarà a les 20 hores, i està destinada a públic adult amb entrada lliure fins completar aforament.

Hioki repetirà dimecres, amb l’espectacle ‘Cuentos del Japón’, un recital de contes amb moltes interaccions amb el públic, on les espectadores i espectadors no sols escoltaran, sinó que participaran, cantaran i aprendran els costums i la cultura nipona. La representació començarà a les 18 hores, està destinada al públic familiar, i tindrà entrada gratuïta fins a completar aforament.

D’altra banda, aquest dilluns la companyia Rodamons ha realitzat la seua funció de contes al carrer al Mercat Municipal i ambulant, en una activitat per a tots els públics que també ha servit per donar difusió al festival Paiporta Món de Contes. I des d’aquest dilluns fins al divendres, ‘El Gran Jordiet’ realitza visites guiades per a escolars a l’exposició ‘Pop-us, llibres desplegables i tridimensionals’, a la Biblioteca Municipal.

Al mateix temps, a diferents centres educatius de Paiporta hi ha una programació concertada, amb la participació de Rodamons, Luna La Juglaresa, i Llorenç Giménez, que oferiran diversos espectacles per completar una setmana en què aquesta localitat es converteix en capital de la narrativa oral.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 10 =