caixa popular

Paiporta restringeix el llançament de petards en les zones de jocs infantils

Paiporta restringeix el llançament de petards en les zones de jocs infantils
28/02/2017 -

L’Ajuntament de Paiporta ha fet públic els últims dies el ban especial de Falles, en què es regulen els esdeveniments, horaris i permisos especials per a comissions falleres i ciutadania en general. Per primera vegada, s’especifica en el document la prohibició de llançar petards en les zones de joc infantil. Aquestes zones s’han senyalitzat in situ i, tal com dicta el ban, la Policia Local decomissarà i denunciarà “amb tot rigor a les persones infractores d’aquesta disposició”.

Aquesta mesura s’ha adoptat davant les queixes continuades en anys anteriors de mares i pares de xiquets i xiquetes menudes, i “amb l’objectiu de fer compatible el dret d’aquelles persones que volen celebrar les festes falleres, amb el d’aquelles que volen gaudir de les zones de jocs infantils amb total seguretat i tranquil·litat”, ha explicat l’alcaldessa, Isabel Martín.

El ban, que està accessible a la pàgina web municipal, també regula actes lúdics i festius, horaris especials, execució d’obres, talls de carrers, cercaviles i desfilades, i ocupacions de la via pública i normes especials de trànsit i circulació.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − vint =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris