25n
25N
25N

Paiporta inverteix 263.000 euros en millora del clavegueram, la xarxa d'aigua potable, pluvials i reurbanització de carrers

Paiporta inverteix 263.000 euros en millora del clavegueram, la xarxa d'aigua potable, pluvials i reurbanització de carrers
22/05/2019 -

L’Ajuntament de Paiporta actuarà en les pròximes setmanes a diferents punts de la localitat per a millorar el clavegueram i la recollida d’aigües pluvials, la xarxa d’aigua potable, i reurbanitzarà diferents punts de la localitat.

Les actuacions relatives a l’evacuació d’aigua responen a necessitats detectades arran de les fortes pluges registrades recentment, mentre que les millores en la xarxa d’abastiment d’aigua potable es troben dins del pla de substitució de canonades que, com s’ha fet en tots els casos al llarg d’aquesta legislatura, porten aparellades reurbanitzacions i reasfaltats de carrers per a millorar l’accessibilitat i la inclusió de les persones amb diversitat funcional.

Les actuacions més destacades se situen als carrers Literat Azorín i Mestre Palau. En aquest últim cas, el projecte conclourà la reparació del clavegueram d’una de les artèries principals de Paiporta, que es trobava molt deteriorat, i sobre el que ja es va actuar l’estiu de 2017.

L’obra començarà en unes dues setmanes en el tram entre Sant Pasqual i la carretera de Benetússer. No serà necessari tallar el carrer durant setmanes, com sí que va succeir amb el tram d’enfront de l’Auditori. En aquest cas, el sistema de màniga autoportant possibilitarà una actuació més ràpida, ja adjudicada per 58.216,85 euros (IVA inclòs).

Altres 91.845,47 euros s’invertiran en la connexió del clavegueram del carrer Literat Azorín amb el col·lector de pluvials d’aquest sector. S’han detectat en la zona acumulacions d’aigua en casos de pluges fortes que quedaran resolts amb aquesta obra.

També es realitzaran actuacions més menudes però essencials per a millorar la capacitat d’evacuació de pluvials amb la instal·lació de nous embornals als carrers Catarroja, José Capuz i Rafael Rivelles, per un valor total de 15.665,32 euros.

D’altra banda, la reurbanització més pròxima en el temps serà la dels carrers Miquel Grau i Salvador Giner, on es portaran a terme millores d’accessibilitat i renovació de la xarxa d’abastiment d’aigua potable. El pressupost del projecte de licitació ascendeix a 97.868,81 euros.

Totes aquestes actuacions, projectades per l’àrea d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat, es varen aprovar en la Junta de Govern celebrada aquest dilluns a l’Ajuntament de Paiporta.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × dos =

museo prehistoria