25n
25N
25N

Paiporta invertirà enguany 428.000 euros en la renovació de la xarxa d'aigua potable

Paiporta invertirà enguany 428.000 euros en la renovació de la xarxa d'aigua potable
22/03/2021 -

L’Ajuntament de Paiporta invertirà en 2021 un total de 428.157,32 euros en la renovació, actualització i optimització de la xarxa d’abastiment d’aigua a diferents punts de la localitat. La Regidoria d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat ha començat a executar ja alguns dels projectes, i té programades altres intervencions per a dimensionar el calibre de les canonades i adaptar els materials a la legislació i les necessitats actuals.

Així, està en marxa dues actuacions, als carrers Doctor Fleming, Reis Catòlics i Gómez Ferrer, amb una inversió total de 92.414,36 euros, i al carrer Sant Francesc, entre Federico García Lorca i Sant Josep, per valor de 21.518,31 euros.

Més endavant també es realitzaran obres de canvi de canonades i escomeses de les vivendes als carrers Convent, Colom i Albal, i a Sant Ramon, Doctor Marañón i Santa Anna, a més del carrer 9 d’Octubre.

Les intervencions estaven previstes en el Pla d’Inversions 2021-2024, aprovat junt amb el pressupost d’enguany el passat mes de gener.

En totes aquestes actuacions el protocol és similar: se substitueixen les antigues canonades de fibrociment encara existents per altres noves de polietilé i de major calibre, es reposa la vorera i es canvien les escomeses que arriben fins a les vivendes i els edificis.

La Regidoria d’Urbanisme, a més, edita un butlletí informatiu perquè el veïnat estiga puntualment informat de la naturalesa de les actuacions, el termini d’execució, el pressupost i les pròximes inversions.

Per al regidor d’Urbanisme, Pep Val, «aquestes actuacions, tot i no ser vistoses i espectaculars, són molt importants per a la millora de l’optimització d’un recurs tan important i fonamental com és l’aigua, i suposen un pas endavant en la salut del veïnat i en la lluita contra el canvi climàtic, ja que s’incrementa l’eficiència del subministrament d’aigua, s’eviten fugues i s’eliminen materials nocius per a la salut com el fibrociment».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − sis =