25n
25N
25N

Paiporta instal·la el seu primer punt de recàrrega públic per a vehicles elèctrics

Paiporta instal·la el seu primer punt de recàrrega públic per a vehicles elèctrics
17/12/2018 -

L’Ajuntament de Paiporta ha instal·lat el primer punt de recàrrega de vehicles elèctrics públic, situat a la Plaça 3 d’Abril. La intenció de la Regidoria d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat és aprofundir en l’aposta per una mobilitat més sostenible i donar suport a una xarxa de punts de recàrrega cada vegada més completa, però que no tenia cap punt encara a Paiporta.

El nou punt de recàrrega públic estarà operatiu en pocs dies i és del tipus semiràpid de doble presa, amb una potència de 22 quilowatts. Una part del finançament per a la seua construcció arriba de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

“Per al govern de Paiporta, l’aposta pels mitjans de transport sostenibles és una prioritat de primer ordre i, per això, hem elaborat un Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) que marca línies de treball en aquest sentit, hem canviat la flota de vehicles de la brigada d’obres i de l’empresa ESPAI a propulsió elèctrica, i enfoquem bona part de les polítiques municipals quant a obres a una millor accessibilitat, per a afavorir els desplaçaments a peu”, ha explicat el regidor d’Urbanisme, Pep Val, que ha afegit que “a tot això se suma el fet que hem completat la xarxa interna de carrils bici i l’hem ampliat per a connectar-nos amb les localitats veïnes, amb la ciutat de València i amb el futur anell verd metropolità”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − 9 =

CCCC
torrent