25n
25N
25N

Paiporta informa les famílies afectades pels actes vandàlics patits al Cementeri Nou

Paiporta informa les famílies afectades pels actes vandàlics patits al Cementeri Nou
08/02/2021 -

La Regidoria d’Interior ha començat a contactar aquest matí a totes les famílies afectades pels actes vandàlics que patia el Cementeri Nou de Paiporta en la matinada entre divendres i dissabte.

Les diligències i els avisos a les persones afectades quedaran finalitzades al llarg del matí, per la qual cosa des de l’Ajuntament es prega a tota la ciutadania que tinga familiars soterrats a aquest recinte i que no reba cap tipus de notificació en el dia de hui s’abstinga d’acostar-se al Cementeri per no entorpir les tasques d’investigació i condicionament.

Els familiars seran convocats a l’Ajuntament entre dimarts i dimecres per tal d’explicar-les amb detall cada cas. Una volta informades les famílies, aquelles que ho desitgen podran passar a visitar les sepultures en el Cementeri, entre dijous i divendres.

El Cementeri Nou romandrà tancat al llarg de tota la setmana per tal d’acabar de normalitzar-ho tot i condicionar les sepultures danyades, així com per deixar als familiars la intimitat necessària per a fer la visita. Des de l’Ajuntament s’informarà de la reobertura de les instal·lacions quan aquesta siga possible.

L’Ajuntament reitera la seua condemna rotunda a aquests actes vandàlics que atempten contra els sentiments religiosos de les persones i falten al respecte i la memòria de persones que han faltat, així com a les seues famílies. Des del consistori es donarà tot el suport i col·laboració a la Guàrdia Civil en la seua investigació, que continua en curs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + 17 =