25n
25N
25N

Paiporta incorpora 28 nous contenidors per a millorar la recollida selectiva d'envasos lleugers, paper i cartró

Paiporta incorpora 28 nous contenidors per a millorar la recollida selectiva d'envasos lleugers, paper i cartró
16/09/2016 -

L’Ajuntament de Paiporta instal·la aquestos dies 28 nous contenidors de recollida selectiva de deixalles, que es repartiran al llarg de tota la localitat. La meitat d’ells estaran destinats a paper i cartró, i l’altra meitat es dedicarà a envasos lleugers. Aquest nou equipament té com a objectiu incrementar la recollida selectiva i augmentar d’aquesta manera el percentatge de recuperació i reciclatge de deixalles.

Els nous contenidors han estat cedits a l’Ajuntament per Ecoembalajes España SA (Ecoembes) en virtut del conveni signat entre el consistori i aquesta empresa el passat mes de juny. L’acord té com a objecte la implantació de mesures que optimitzen el repartiment de contenidors per Paiporta per a, així, augmentar el percentatge de deixalles reciclades.

També inclou el compromís d’Ecoembes de col·laborar en el seguiment continu dels resultats en la recollida selectiva per tal de millorar-la en el futur, tasca que es portarà a terme amb la regidoria d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat. Els nous contenidors se sumen als que ja hi havia instal·lats a desenes de punts de la localitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − divuit =