25n
25N
25N

Paiporta impulsa l'ocupació del sector agrícola

8 treballadors agrícoles treballaran durant els mesos d’estiu a l’Ajuntament de Paiporta

Paiporta impulsa l'ocupació del sector agrícola
09/07/2019 -

Paiporta fomenta l’ocupació entre els veïns i veïnes de la localitat amb diferents programes que van en la línia d’ajudar els col·lectius amb més dificultats a inserir-se de nou en el mercat laboral. Així, a partir de demà, 11 de juliol, un total de 8 treballadors i treballadores que es dediquen a l’agricultura passaran a treballar a l’Ajuntament de Paiporta fins al pròxim 9 de setembre.

L’objectiu? Ajudar-los a continuar treballant quan acaba la campanya agrícola perquè, d’aquesta manera, puguen optar a un complement que els servisca per a completar un any dedicat a un dels oficis que més esforç i dedicació requereix, com és l’agricultura.

Gràcies a aquest programa d’estiu que es realitza tots els anys, 8 treballadors i treballadores realitzaran, durant un període de dos mesos, funcions relacionades amb la neteja i adequació del barranc i de camins, així com treballs en els horts urbans i socials, entre altres tasques.

No obstant això, aquest no serà l’únic programa de foment de l’ocupació que es pose en marxa des de l’Ajuntament de Paiporta. I és que s’estan ultimant els detalls per als programes EMCUJU i EMPUJU d’Avalem Joves, que ajudaran, a menors de 30 anys, a accedir a un contracte en pràctiques durant un període de 12 mesos. Per a més informació, pots informar-te en l’AEDL de Paiporta, situada al carrer Santa Ana, 35.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − 9 =

mercat medieval ontinyent