25n
25N
25N

La Regidoria de Benestar Social col·labora amb la Conselleria per a agilitzar la gestió dels expedientes de dependència

La Regidoria de Benestar Social col·labora amb la Conselleria per a agilitzar la gestió dels expedientes de dependència
22/06/2018 -

Personal tècnic i administratiu de la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Paiporta col·labora estretament amb la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, per a agilitzar la gestió dels recursos que necessiten les persones dependents del municipi, i la cobertura del qual està prevista en la Llei de la Dependència.

Gràcies a aquesta col·laboració, els tràmits necessaris per a accedir a les prestacions que aquesta llei preveu ja poden solucionar-se íntegrament a l’Ajuntament, a través del servei de Porta d’Entrada de Benestar Social i de l’Oficina UNICA, sense necessitat de desplaçaments.

Tot açò ve facilitat pel notable increment de personal que l’Ajuntament ha pogut realitzar en l’Àrea de Benestar Social, gràcies al suport que la Conselleria ve prestant des d’inicis d’aquest mandat, que ha suposat que la subvenció que anualment rep el municipi per a Serveis Socials s’haja incrementat dels 113.000 euros que es percebien en 2015, fins als 520.000 que s’han rebut per al present exercici.

Des de la Regidoria de Benestar Social, d’acord amb els informes del personal tècnic de l’Àrea, s’estima que cap a finals d’octubre s’hauran remés les 75 sol·licituds que quedaven en Conselleria de l’exercici 2017, i les prop de 100 el tràmit de les quals ja s’ha iniciat en l’Ajuntament, perquè el govern autonòmic resolga les prestacions que rebran les persones dependents del municipi.

Aquesta millor coordinació permetrà que les demores, en alguns casos d’anys, que patien les persones sol·licitants d’aquestes imprescindibles ajudes, queden reduïdes a pocs mesos o setmanes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × cinc =

torrent