25n
25N
25N

Paiporta formarà part del recorregut de la flama del Correllengua 2016 aquest dissabte

Paiporta formarà part del recorregut de la flama del Correllengua 2016 aquest dissabte
07/10/2016 -

Paiporta s’ha adherit al recorregut de la flama del Correllengua 2016, activitat promoguda per Acció Cultural del País Valencià (ACPV) programada per a aquest dissabte, amb motiu de la festivitat del 9 d’Octubre, i per a reivindicar la vigència del valencià. A tota l’Horta Sud hi haurà quatre recorreguts, cadascun amb un fanal: un des de Xirivella, Aldaia i Alaquàs, dos més des de diferents punts de Torrent, i altre que passarà per Paiporta i Picanya.

El recorrido desde Paiporta saldrá a las 18.00 horas des de la Plaza Mayor. Tots convergiran a la Plaça Major de Torrent, on hi haurà lectura de manifests a càrrec de Toni Gisbert, d’ACPV, i el diputat de Cultura, Xavi Rius.

A més, hi haurà actuacions teatrals i de diferents muixerangues, seguides d’un sopar popular. Han confirmat la seua assistència a l’activitat l’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, i altres membres de l’equip de govern.

ACPV organitza el Correllengua cada setembre i octubre per reivindicar la defensa de la cultura i la llengua al País Valencià. La flama d’aquestes desfilades ha passat per multitud de comarques valencianes, on han tingut protagonisme l’alumnat d’escoles i instituts, ajuntaments i entitats socials i culturals com El Barranc de Paiporta, col·laboradora en aquesta edició.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 3 =