25n
25N
25N

Paiporta es prepara per a viure la VIII Fira Comercial aquest cap de setmana

Paiporta es prepara per a viure la VIII Fira Comercial aquest cap de setmana
31/05/2018 -

Paiporta es prepara per a viure aquest cap de setmana la VIII Fira Comercial, la gran festa del comerç de la localitat, que s’inaugura aquest divendres a les 19.00 hores. Des d’aquest dia i fins al diumenge 3, la Plaça Cervantes, el Mercat Municipal i el Carrer Doctor Cajal, on s’ubicarà el Mercat Medieval, bullirà d’activitats, proposades tant per la Regidoria d’Ocupació i Comerç, organitzadora de l’esdeveniment, com pels mateixos comerços locals.

Concerts, tallers de fotografia, art, i activitats esportives per a totes les edats, entre d’altres, conformen una completa programació, ja disponible a l’agenda de la web municipal.

Un total de 21 comerços i quatre associacions formen part de la huitena edició de la Fira Comercial, esdeveniment totalment consolidat que té l’objectiu de dinamitzar i donar a conéixer el comerç local com a eix fonamental de la vida econòmica i social de Paiporta.

Entre la programació destaquen els concerts del divendres, a les 20.00 hores, a càrrec de la Big Band de la Unió Musical de Paiporta. Dissabte serà el torn de Pool Jazz, que actuarà a les 20.00 hores, mentre que el diumenge l’ambientació musical anirà a càrrec de la Banda Primitiva de Paiporta, a partir de les 12.30 hores.

Entre els tallers que promouran els mateixos comerços n’hi ha de fotografia, de pintura, de salut, i activitats esportives com tábata, burpees, zumba, twerking, ioga-lates i cardiobox. Com és habitual, els comerços tindran ofertes i una selecció dels millors productes i serveis que ofereixen habitualment.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + un =

CCCC
torrent