25n
25N
25N

Paiporta participa un any més en la campanya 'Espanta la Por!'

Paiporta participa un any més en la campanya 'Espanta la Por!'
28/10/2019 -

L’Ajuntament de Paiporta participa un any més en la campanya ‘Espanta la Por!’ amb diverses activitats i propostes per a tots els públics. Aquesta iniciativa, encetada fa ja quatre anys pel Museu Valencià d’Etnologia de la Diputació de València, pretén reivindicar la nodrida literatura de contes i llegendes autòctones coincidint amb la celebració de la festivitat de Tots Sants.

Demà mateix, dia 29 d’octubre, la Biblioteca Pública María Moliner Ruíz acollirà la primera activitat ‘d’Espanta la Por!’. Aprofitant la campanya d’animació lectora de la Colla de Lletres, que porta al capdavant la Biblioteca, Tresors de monstres acostarà al públic infantil a les rondalles i històries dels monstres valencians; històries tradicionals per parlar de la por, de la mà de Silvia Colomer.

Aquesta iniciativa té un objectiu múltiple amb diferents vessants: difondre l’imaginari popular valencià, fomentar la lectura i el coneixement de la literatura popular valenciana, treballar l’emoció de la por, promoure l’ús de les biblioteques i sobretot fer memòria oral local. “Quina millor manera de parlar als més menuts sobre les seues pors i recuperar la tradició oral valenciana, amb els nostres personatges, que llegint i fomentant l’hàbit lector”, ha afirmat la vicealcaldessa i regidora de Cultura, Maribel Albalat.

Sota el lema “Per Tots Sants, monstres valencians” Paiporta s’adhereix a aquesta iniciativa a través de la participació i col·laboració de la Biblioteca Pública, el Museu de la Rajoleria, l’agència de promoció del valencià Aviva, el Centre Jove i l’UPCCA (Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + tres =

escalante
Informacion coronavirus
Informacion coronavirus