caixa popular

Paiporta acull la primera jornada de difusió dels projectes europeus Erasmus+

Paiporta acull la primera jornada de difusió dels projectes europeus Erasmus+
06/07/2018 -

Més de 220 persones assistiran el dimarts 10 de juliol a la primera Jornada Erasmus+: Experiències de la Comunitat Valenciana, organitzada pel Cefire de València i la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, en col·laboració amb la Regidoria d’Educació de Paiporta. L’esdeveniment se celebrarà a l’Auditori Municipal, amb un total de 12 ponències entre les 10.00 i 19.00 hores. L’objectiu de la jornada és donar a conéixer els projectes europeus que s’estan desenvolupant en els centres del nostre territori i compartir experiències d’èxit relacionades amb la internacionalització dels centres educatius.

Alguns dels temes a tractar seran programes de Voluntariat a Europa, docència a centres europeus, mobilitat d’alumnes amb diversitat funcional, projectes europeus a les Unitats Pedagògiques Hospitalàries (UPH) i estances de llarga duració, entre d’altres.

Es tracta d’una activitat prèvia reserva de plaça. En aquests moments, el període d’inscripció està tancat, però qui desitge assistir pot inscriure’s encara sol·licitant-ho per correu electrònic a l’adreça valls_marrom@gva.es.

Erasmus+ és un programa de beques per a graduats i graduades universitàries i de formació professional que permet continuar els estudis o treballar a empreses estrangeres als països de la Unió Europea, a més dels quatre països de l’Associació Europea de Lliure Canvi (AELC): Islàndia, Liechtenstein, Noruega i Suïssa. També a Turquia i l’exrepública iugoslava de Macedònia.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − quinze =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris