25n
25N
25N

La Policia Local de Paiporta ensenya educació vial a l'alumant de les escoles de la localitat

La Policia Local de Paiporta ensenya educació vial a l'alumant de les escoles de la localitat
01/03/2017 -

Durant tota aquesta setmana, la Policia Local de Paiporta ensenya educació viària als i les escolars de la localitat amb un parc infantil de trànsit per a bicicletes muntat en col·laboració amb la Direcció General de Trànsit (DGT). Al llarg d’aquests dies acudiran al Poliesportiu, on està instal·lat el circuit, centenars de xiquetes i xiquets dels CEIPs Rosa Serrano, Lluís Vives, Jaume I, Ausiàs March i L’Horta.
L’objectiu d’aquesta activitat és que l’alumnat aprenga les normes bàsiques per a vianants i ciclistes, que es generen bons comport

aments i hàbits per al seu futur com a conductors i conductores, incentivar actituds positives dels centres cap a l’educació viària, i promoure actituds favorables a les normes de trànsit dins del context d’altres normes socials com el civisme, el respecte, l’ajuda i la solidaritat, especialment amb persones majors, xiquetes i xiquets i persones amb discapacitat.

Amb anterioritat a aquesta activitat de camp, la Policia Local ja ha realitzat xarrades a tots els centres escolars de Paiporta.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × quatre =