25n
25N
25N

Cultura duplica les subvencions a les Falles de Paiporta per a 2020

Cadascuna de les sis comissions rebrà 2.000€ de subvenció, mentre que al cas de Junta Local Fallera es destinaran 20.000€

Cultura duplica les subvencions a les Falles de Paiporta per a 2020
04/05/2020 -

L’Ajuntament de Paiporta continua atenent les qüestions administratives ordinàries malgrat l’excepcionalitat que es viu en aquestes setmanes a conseqüència de la declaració de l’estat d’alarma pel coronavirus Covid-19.

En aquest sentit, la Regidoria de Cultura continua tramitant les ajudes i subvencions pendents d’aprovació per a diferents col·lectius i associacions. Així doncs, la vicealcaldessa i regidora de Cultura, Maribel Albalat, ha signat recentment les subvencions atorgades a les falles del municipi així com a la Junta Local Fallera de Paiporta.

Aquestes subvencions corresponen al pressupost municipal per a 2020, aprovat al ple municipal del passat mes de gener, i ascendeixen a 2.000€ per a cadascuna de les sis comissions falleres de Paiporta i a 20.000€ per a la Junta Local Fallera.

“Com ja anunciàrem fa uns mesos, quan presentàrem el pressupost municipal d’enguany, mantenim la nostra promesa i dupliquem les subvencions destinades a cada falla de Paiporta. Encara que vivim uns dies difícils i una situació global excepcional, hem volgut reconéixer l’esforç i treball de les comissions al llarg de tot l’any amb aquesta aportació. També esperem poder pal·liar d’alguna manera els perjudicis que aquesta pandèmia sanitària els ha ocasionat”, ha explicat la vicealcaldessa.

Malgrat l’ajornament de les festes josefines a Paiporta, tant Junta Local com les sis comissions paiportines han patit a nivell econòmic les conseqüències negatives del coronavirus Covid-19: muntatge i desmuntatge de carpes, desplaçament de monuments i ninots, etc. Aquestes ajudes serviran, per tant, per cobrir part d’aquestes despeses.

“Estem travessant totes i tots uns moments molt complicats, també el món de les Falles. Per això, des de l’Ajuntament i l’Àrea de Cultura compartim la seua preocupació i ens posem a la seua disposició per tal d’atendre i col·laborar amb les necessitats que manifesten”, ha conclòs Albalat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis − dos =