25n
Orgull
Orgull

Paiporta duplica les inversions en clavegueram i triplica les de xarxa d’aigua

Paiporta duplica les inversions en clavegueram i triplica les de xarxa d’aigua
02/04/2019 -

L’Ajuntament de Paiporta va invertir 486.063 euros en obres destinades a la renovació i reparació del clavegueram municipal durant l’actual legislatura. La inversió del Govern d’Isabel Martín suposa el doble del que va destinar el Govern anterior, amb el Partit Popular, amb 224.007 euros.

Les obres comprenen la renovació del clavegueram del carrer Cardenal Benlloch; la reconnexió de la xarxa general als carrers Enric Reig, José Capuz i Palleter; la renovació de la xarxa de Mestre Palau; la renovació del col·lector de Literato Azorín amb el col·lector d’Oest Metropolità; i la renovació del col·lector del carrer Mestre Palau. A banda, als 486.063 euros invertits caldria afegir aquelles renovacions del clavegueram subsidiàries d’obres de reurbanització de carrers Sant Roc, Sant Francesc i La Pau i els carrers Palleter, Poeta Lorente.

Per altra banda, el Govern de Compromís ha triplicat les inversions en xarxa d’aigua potable respecte a les del Govern anterior del Partit Popular. Si entre 2010 i 2014 el Govern de Vicente Ibor va destinar 333.929 euros, el Govern d’Isabel Martín ha invertit 932.469 euros.

Compromís per Paiporta

Aquesta legislatura, el 2016, també s’ha redactat el Pla Director de Proveïment d’Aigua Potable i Reg, que estableix les línies d’actuació per als pròxims vint anys amb els objectius de mantenir un bon servei basat en el manteniment de la pressió i cabal necessari en els domicilis, la qualitat de l’aigua, l’existència de materials adequats en la xarxa i la disminució de fugues.

Segons Pep Val, regidor d’Urbanisme i Mobilitat, “cal posar aquestes xifres en context. No només em duplicat i triplicat les inversions en renovar i millorar el clavegueram i la xarxa d’aigua respectivament, sinó que ho hem fet alhora que aconseguirem eliminar completament el deute de 6,7 milions d’euros que l’Ajuntament havia heretat del PP”. De fet, aquestes xifres, assenyala Val, s’han aconseguit d’una forma clara i transparent, “tenint cura de cada cèntim que l’Ajuntament gasta, no malbaratant i no gastant en despesa supèrflua, amb transparència i pública concurrència en les licitacions”. En definitiva, incideix Val, “hem sigut imparables passant les persones al centre de les polítiques, per millorar les seues vides, encara que no foren polítiques vistoses per a una foto”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + divuit =