25n
25N
25N

Paiporta continua amb les activitats de celebració del Dia de l'Orgull LGBTI

Paiporta continua amb les activitats de celebració del Dia de l'Orgull LGBTI
27/06/2018 -

‘Trau l’Orgull Paiporta’, les activitats de celebració del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI que ha programat la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Paiporta, van continuar aquest dimarts amb la sessió de contacontes sobre diversitat ‘El viatge de Flop’, amb la col·laboració del Col·lectiu Lambda. A més, es va inaugurar a la Biblioteca Pública Maria Moliner Ruiz la Biblioteca de Colors, una prestatgeria que acull una selecció de contes i novel·les per a totes les edats sobre diversitat sexual.

Desenes de xiquets i xiquetes, acompanyades per les seues famílies, gaudiren amb un espectacle que posa de manifest la importància d’acceptar la diversitat d’opcions sexuals que existeixen en la societat actual, en la línia de les jornades ‘Trau l’Orgull Paiporta’, que tenen aquest mateix objectiu.

‘Trau l’Orgull Paiporta’ conclou aquest divendres, Dia Internacional de l’Orgull LGTBI, amb la pintada de la bandera del moviment per la igualtat de drets de totes i tots, tant a l’Ajuntament com al Poliesportiu.

Taller de grafiti a l’IES Andreu Alfaro

Dins de l’àmbit de les reivindicacions per la igualtat, alumnat de l’IES Andreu Alfaro de Paiporta ha realitzat recentment un grafiti en les parets del centre amb lemes a favor de la igualtat de drets i d’oportunitats entre homes i dones, i també ha decorat part del mobiliari de l’institut amb els colors de l’arc de Sant Martí.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − sis =

CCCC
torrent