caixa popular

Paiporta acollirà un debat sobre la nova Llei de participació ciutadana i suport a l'associacionisme

Paiporta acollirà un debat sobre la nova Llei de participació ciutadana i suport a l'associacionisme
15/06/2017 -

Paiporta acollirà el pròxim 29 de juny una de les trobades informatives i de debat presencial sobre la nova Llei de participació ciutadana i suport a l’associacionisme de la Comunitat Valenciana. Aquestes jornades, que també tindran lloc a Castelló i Elx, serviran per a continuar perfilant la nova normativa impulsada per la direcció general de Transparència i Participació de la conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació.

Amb la finalitat de recavar dades per a aquestes trobades, la conselleria ha habilitat un qüestionari que poden emplenar voluntàriament els i les responsables d’associacions, federacions, confederacions, responsables polítics d’ajuntaments o diputacions en l’àrea de participació, personal tècnic de consistoris, diputacions o Generalitat, professionals del sector de l’animació sociocultural i de participació social, o experts universitaris i personal investigador d’aquesta àrea. El qüestionari és accessible a través del següent enllaç i es pot omplir fins al pròxim 19 de juny.

Per a la trobada informativa i de debat presencial, de la qual es donaran més dades de seguida, s’ha de realitzar inscripció prèvia amb el 26 de juny com a data límit. Les jornades estaran estructurades en una primera conferència marc per a provocar una reflexió general sobre la participació ciutadana en l’actualitat a càrrec del catedràtic del Departament de Ciència Política de la Universitat Autònoma de Barcelona, Jordi Brugué.

Seguidament hi haurà una exposició dels resultats de l’enquesta, una mesa de debat per a conéixer la visió del teixit associatiu, ajuntament i àmbit acadèmic, un diàleg amb les persones assistents i, per últim, una exposició-recull de les idees i qüestions més reiterades a manera de conclusions.

La trobada comptarà amb el suport de la regidoria de Transparència, Modernització i Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Paiporta, que fa una crida a les associacions i entitats locals a participar de l’enquesta i la jornada del pròxim dia 29.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × dos =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018