25n
25N
25N

Paiporta convoca l'adjudicació de 35 horts urbans per a persones aturades, jubilades, joves i associacions locals

Paiporta convoca l'adjudicació de 35 horts urbans per a persones aturades, jubilades, joves i associacions locals
15/10/2016 -

L’Ajuntament de Paiporta ha iniciat, a través de la regidoria d’Urbanisme, Medi Ambient i Sotenibilitat, el procediment per a adjudicar 35 horts urbans per a persones atuirades, jubilades, menors de 35 anys, així com a associacions locals. Les instàncies es poden presentar fins al proper 9 de novembre a l’Oficina UNICA, i es resoldran en funció de diferents criteris entre els que es troben els ingressos de la unitat familiar o, en cas de les persones desocupades, la quantitat de membres de la família que també ho estiguen.

Quant a les associacions locals, obtindran més punts les que tinguen com a objecte social el treball amb persones amb pocs recursos o necessitats especials, o bé amb finalitats mediambientals. Les bases completes es poden consultar en la web municipal.

Entre els 35 horts urbans a concurs, hi haurà 11 destinats a persones aturades, altres 11 per a persones jubilades, 11 per a menors de 35 anys, i 2 per a associacions. El període d’ús de les persones beneficiàries serà de dos anys prorrogables a un més. En total, a Paiporta hi ha 70 horts urbans que s’han repartit tradicionalment amb criteris socials i de renda.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + cinc =

museo prehistoria
museo prehistoria