25n
25N
25N

Paiporta tanca el Tasta Tapes i espera el recompte de vots per a proclamar les creacions més saboroses i innovadores

Paiporta tanca el Tasta Tapes i espera el recompte de vots per a proclamar les creacions més saboroses i innovadores
19/06/2018 -

Paiporta ha viscut aquest cap de setmana el Tasta Tapes, la Ruta de Tapes, en què 20 bars i restaurants de la localitat han oferit 40 creacions culinàries al públic en general. Els locals han servit milers de tapes i la clientela, a través dels seus vots, ha elegit la tapa més saborosa i la més innovadora. Les guanyadores es coneixeran de seguida, quan es realitze els recompte dels vots dipositats a les urnes de cada local.

El Tasta Tapes està organitzat per la Regidoria d’Ocupació i Comerç amb l’objectiu de donar a conéixer els negocis locals de restauració i fomentar el consum en l’economia de proximitat, que és la que manté amb vida el poble i crea riquesa en l’àmbit local.

Als premis gastronòmics s’ha sumat enguany el guardó al millor Servei Responsable, atorgat per la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) de la Regidoria de Benestar Social baix el criteri de tindre en un lloc visible el cartell relatiu a la legislació sobre la venda d’alcohol, poder acompanyar la tapa amb una beguda no alcohòlica més barata o al mateix preu que la cervesa o el vi, que l’establiment tinga missatges preventius sobre l’ús responsable de begudes alcohòliques, i que afavorisca que no hi hagen persones embriagades.

Les persones participants en el Tasta Tapes que hagen emés el seu vot també entren en el sorteig de sis xecs per valor de 60 euros per a gastar en un dinar o sopar a qualsevol dels locals participants.
Igualment, la Regidoria d’Igualtat ha repartit milers de posa-gots a tots els locals amb missatges contra la violència masclista, per tal de conscienciar a la població sobre l’existència de recursos d’ajuda a les víctimes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + 11 =

CCCC
torrent