25n
25N
25N

Paiporta celebra l'orgull LGTBI

P. PLAZA

Paiporta celebra l'orgull LGTBI
13/06/2018 -

Paiporta celebrarà des d’aquest dilluns 18 de juny fins al pròxim dia 28 diferents activitats per a commemorar el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI. Sota el títol ‘Trau l’Orgull Paiporta’, la Regidoria d’Igualtat anuncia documentals, música, contacontes i la pintada de banderes multicolors per tal de reivindicar la igualtat de drets i la visibilitat del col·lectiu de persones lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals.

“Per a nosaltres és fonamental donar visibilitat a les reivindicacions d’aquest col·lectiu, persones que han estat durant anys discriminades, i que encara hui pateixen tot tipus de violències i agressions”, ha explicat la regidora d’Igualtat, Maribel Albalat. “Per això volem celebrar el Dia Internacional de l’Orgull, per la tasca que ens queda per fer, i també per a constatar que continuem avançant en la igualtat de drets”, ha conclòs Albalat.

La programació començarà dilluns, amb l’actuació de la batucada Lesbian Banda, Tambores Feministas als patis dels IES Andreu Alfaro i La Sénia. L’endemà, 19 de juny, es presentarà a l’Auditori Municipal ‘El viaje de Carla’, el documental de Fernando Olmeda sobre Carla Antonelli. L’actriu, activista i diputada a l’Assemblea de Madrid fou una de les primeres polítiques transsexuals visibles de tot l’Estat, i estarà present a Paiporta per a compartir reflexions amb el públic assistent.

Trau l’Orgull Paiporta continuarà el 26 de juny amb una sessió de contacontes per a tots els públics a la Biblioteca Pública Maria Moliner Ruiz. ‘El viatge de Flop’, la història que es contarà, reflexiona sobre la diversitat, té entrada lliure fins a completar aforament i anirà acompanyada de la inauguració de la ‘Biblioteca de colors’, una selecció de llibres sobre diversitat sexual que estarà a disposició dels usuaris i usuàries de la biblioteca.

L’última activitat de ‘Trau l’Orgull Paiporta’ serà el mateix Dia Internacional de l’Orgull LGTBI, el 28 de juny, amb la pintada de la bandera LGTBI a l’Ajuntament i el Poliesportiu. L’activitat comptarà amb la participació de la joventut del poble i diferents col·lectius i associacions sensibilitzats amb la celebració del Dia de l’Orgull.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + 5 =

CCCC
torrent