Paiporta celebra el Dia Mundial Sense Tabac

Paiporta celebra el Dia Mundial Sense Tabac
31/05/2019 -

La Regidoria de Sanitat i Salut de l’Ajuntament de Paiporta ha celebrat aquesta setmana una sèrie d’activitats amb motiu del Dia Internacional Sense Tabac, que ha tingut lloc aquest 31 de maig. A través de xarrades i tallers per a totes les edats, pràctica d’esport i un grup de teràpia per a deixar de fumar, l’Ajuntament té la intenció de conscienciar sobre el perill de l’hàbit tabàquic, i d’ajudar a aquelles persones que tinguen la voluntat d’abandonar el consum de nicotina.

La inscripció per a la teràpia grupal gratuïta, que es porta a terme amb el suport de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), es manté oberta fins al pròxim dimarts en aquest enllaç de la web municipal. La teràpia consta de 12 sessions i un any de durada, amb inici el pròxim dia 5 de juny.

A més de la teràpia grupal, la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) de l’Ajuntament s’ha centrat en la conscienciació sobre els riscos del consum de tabac entre la població jove, amb la instal·lació de la carpa informativa a diferents centres de la localitat. Per a trencar tòpics i ajudar a abandonar l’hàbit de fumar, també s’han realitzat tallers d’alimentació i dieta per a deixar de fumar, i de motivació per a pegar el pas. Aquestes activitats s’han portat a terme a l’espai Paiporta Conviu, el Centre de Salut i el Mercat Municipal.

La UPCCA també va convocar un taller de prevenció familiar sobre ‘Riscos del consum de tabac i cànnabis en l’adolescència’, a càrrec del psicòleg Víctor Villanueva. I al poliesportiu, es va realitzar una master-class gratuïta de zumbbabis sense fum, per a oferir la pràctica esportiva com una alternativa saludable, en què varen participar desenes de persones.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + onze =

cultura als barris 2019
programacion rialto
anna i la maquina del tiempo
alcasser
movilidad ayto de valencia
cultura als barris 2019