25n
25N
25N

Paiporta tritura i extreu les soques dels arbres abatuts pel seu mal estat els últims anys

Paiporta tritura i extreu les soques dels arbres abatuts pel seu mal estat els últims anys
23/02/2017 -

L’Ajuntament de Paiporta, a través de l’empresa de serveis ESPAI, ha portat a terme les últimes setmanes una campanya de triturat i extracció de soques dels arbres abatuts els últims anys pel seu mal estat. Aquest procés s’ha executat mitjançant un innovador sistema d’eliminació de la soca dels arbres antics, amb el triturat in situ gràcies a una barrina de 90 centímetres d’amplària. La tasca s’ha complementat amb l’extracció de la soca per tall amb un tub extractor.

Gràcies a aquest sistema s’han estalviat diners i s’han minimitzat els danys que provoca el mètode tradicional. Les zones on s’ha actuat han sigut el Carrer Mestre Serrano, Carrer Catarroja, Sant Joan de Ribera, Sant Antoni, Plaça Senyera, Carrer Torrent, Museros i el Poliesportiu Municipal. En total s’ha actuat sobre unes 50 palmàcies i 10 arbres d’altres tipus.

De moment, s’ha actuat sobre arbrat en una situació crítica d’acord amb l’informe realitzat mesos enrere per la gerència de l’empresa pública ESPAI. Més endavant s’estudiarà l’ampliació d’aquests processos a altres arbres que tenen una situació similar, i es decidirà quines espècies es plantaran en els espais alliberats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − huit =