caixa popular

Paiporta aposta per l'envelliment actiu

Coneix els cursos gratuïts per als majors de 60 anys

Paiporta aposta per l'envelliment actiu
05/09/2017 -

Des de l’Ajuntament de Paiporta s’han proposat ajudar a la població més major del municipi valencià, a través de xicotets cursos de formació, en els quals no solament li’l passaran en gran, sinó que a més tenen com a objectiu principal promoure l’envelliment actiu, així com el benestar de les persones majors.

D’aquesta manera, si tens complits els 60 anys, i resideixes a Paiporta, no et perdes els cursos gratuïts que ofereixen enguany. D’aquesta manera, els més majors podran gaudir del curs de Memòria per a activar la ment, que s’impartirà tots els dimarts de 16.30 a 18.00 hores, així com el curs d’Informàtica i Noves Tecnologies, que s’impartirà tots els dimarts o dimecres, de 16.30 a 18.00 hores, en l’Agència de Col·locació de Paiporta, situada en el carrer Santa Ana, 35.

Si estàs interessat a apuntar-te a aquests extraordinaris cursos, tan sols hauràs d’acostar-te a l’oficina ÚNICA de l’Ajuntament de Paiporta, de l’11 al 22 de setembre, i apuntar-te en el curs que més s’adapte a les teues necessitats. Tota la formació començarà el 26 de setembre.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × dos =

viva gym canovas
exposicion caps tallats