25n
25N
25N

Paiporta aprova l'oferta de tres places de policia local amb l'oposició injustificada de PP i CCOO

Paiporta aprova l'oferta de tres places de policia local amb l'oposició injustificada de PP i CCOO
14/05/2019 -

L’equip de govern de Paiporta ha aprovat aquest dimarts l’oferta de tres places d’agents de Policia Local. En el marc de la Mesa General de Negociació de l’Ajuntament, la proposta del govern ha tirat endavant amb els vots favorables dels representants de Compromís, Pod-EU, PSPV-PSOE, UGT i CSI-F. Han votat en contra sense donar cap explicació respecte al seu vot el Partit Popular (PP) i l’únic representant que queda a l’Ajuntament del sindicat CCOO.

L’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, ha explicat que les places es convoquen “per la necessitat de tindre més agents de policia als carrers“, amb l’objectiu de “millorar la seguretat i augmentar els serveis fonamentals que presta el cos policial a la ciutadania”.

L’Ajuntament de Paiporta, com moltes altres entitats locals, s’ha trobat amb una falta d’agents considerable a causa de la llei que va entrar en vigor al mes de gener, i que ha permés les prejubilacions de policies locals. Des d’aleshores, en el cas de Paiporta s’han beneficiat d’aquestes prejubilacions tres agents.

La mesura de publicar la nova oferta de places es porta endavant de manera excepcional i amb l’objectiu de poder acollir-se a la norma que permet la contractació d’interins des del mateix moment en què es fa pública l’oferta de places, abans que finalitze el procediment aprovat aquest dimarts, que serà obert, transparent, ajustat a la llei i comptarà amb totes les garanties per als i les futures aspirants.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 5 =