caixa popular

Paiporta analitza el seu moviment associatiu amb una jornada oberta a associacions i entitats ciutadanes

Paiporta analitza el seu moviment associatiu amb una jornada oberta a associacions i entitats ciutadanes
09/05/2018 -

La Regidoria de Transparència, Modernització i Participació Ciutadana de Paiporta i la Fundació Horta Sud convoquen per a aquest 24 de maig una Jornada d’Associacions amb l’objectiu d’analitzar el moviment associatiu de la localitat, el seu present i el seu futur. La jornada se celebrarà a l’espai Paiporta Conviu (C/ Mestre Serrano, 23), el dijous 24 de maig a partir de les 18.45 hores, amb la participació de l’alcaldessa, Isabel Martín, i el regidor de l’àrea, Guillem Montoro.

La Jornada d’Associacions crearà un espai de trobada per tal d’analitzar la situació en què es troben les entitats ciutadanes paiportines, a més d’establir un pla de treball comú per a enfortir la visibilitat del teixit associatiu local. Paiporta és una localitat amb un fort moviment d’associacions, entitats i clubs, que té pràcticament 200 entitats registrades.

Per al regidor de Transparència, Modernització i Participació Ciutadana, Guillem Montoro, “és important visibilitzar el treball constant de l’associacionisme a la vida social del nostre poble i a més, fomentar estratègies de participació activa on la mateixa ciutadania puga assumir la responsabilitat de crear polítiques enfocades a millorar les mancances existents i generant així sinergies entre veïnat i institucions, amb una mirada de futur per a millorar Paiporta”.

Des del canvi de govern, fa quasi tres anys, la Regidoria de Transparència, Modernització i Participació Ciutadana s’ha fixat l’objectiu d’enfortir aquest teixit amb ferramentes gratuïtes com cursos d’obligacions documentals i de relació telemàtica amb l’administració. Així mateix, s’ha actualitzat i optimitzat el registre d’entitats, i s’ha comptat amb elles a l’hora de portar a terme processos de participació ciutadana com han sigut l’elaboració de pressupostos participatius, la confecció de la programació per a les Festes Populars, o els processos de realització de projectes com el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) o el dossier per a optar als fons europeus EDUSI. Des de l’àrea de comunicació i imatge, també se’ls han oferit els canals de comunicació per a difondre les seues activitats a través de les xarxes socials i la pàgina web municipal.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + 6 =

Paiporta
exposicion caps tallats
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris