25n
25N
25N

L’Ajuntament ha ampliat l’arbrat a Paiporta amb més de 300 unitats

L’Ajuntament ha ampliat l’arbrat a Paiporta amb més de 300 unitats
22/05/2019 -

La regidoria d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Paiporta ha plantat més de 300 arbres a Paiporta durant aquesta legislatura, entre substitucions d’arbres antics i nou arbrat. En el que portem de 2019, al nucli urbà han sigut 97 els nous arbres instal·lats.

S’ha prestat especial atenció a les zones més necessitades d’ombra, com ara els parcs infantils, o les places Senyera i Soliera una plaça especialment calorosa als mesos d’estiu així com el carrer Jaume I en el tram de l’Auditori a la redona del carrer Montcada on s’han plantat plàtans per donar continuïtat al carrer i crear un passeig amb ombra. Es tracta de la resposta a les peticions arreplegades a les Trobades amb l’Alcaldessa celebrades al Barri Sant Ramon i Picanyer. A més, per als pròxims anys està planificada la tasca de replantació d’aproximadament 200 escorcells que queden buits des de les legislatures del govern anterior.

“Les administracions locals hem de ser les primeres a donar exemple en la lluita contra el canvi climàtic, i això inclou polítiques per a una mobilitat més sostenible, amb menys fums, però també amb la creació de més zones verdes i l’ampliació de l’arbrat, tasques que ja hem anat desenvolupant aquests anys i continuarem escometent a Paiporta”, assenyala Isabel Martín, alcaldessa de Paiporta.

Les espècies triades corresponen a arbres de fulla perenne, per mantenir el fullatge i la floració constant en totes les estacions de l’any i sense fruit, per facilitar la neteja. Són arbres autòctons adaptats al medi i altres al·lòctons que suporten les característiques del clima mediterrani, amb necessitats mínimes d’aigua una vegada es troben arrelades al terreny.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − dotze =

museo prehistoria