25n
25N
25N

Paiporta amenitza els seus cementeris amb música clàssica

Paiporta amenitza els seus cementeris amb música clàssica
31/10/2019 -

L’Ajuntament de Paiporta, a través de la seua regidoria d’Interior, i l’empresa pública Espai han estat treballant en l’adequació de l’entorn dels dos cementeris municipals amb motiu de la celebració de la festivitat de Tots Sants.

Al llarg d’aquesta setmana operaris municipals han estat condicionant en general els accessos tant al cementeri Vell com al Nou. Veïns i veïnes de Paiporta podran mostrar els seus respectes a familiars i éssers estimats per Tots Sants en unes instal·lacions amb l’ornamentació pròpia d’aquesta data.

A més, dos quartets de corda format per membres de la Banda Primitiva i la Unió Musical de Paiporta estaran amenitzant al llarg de tot el matí la jornada amb música clàssica.

Així mateix, la jornada de Tots Sants comptarà amb la incorporació de 150 nínxols i 108 columbaris habilitats al llarg dels darrers mesos al Cementeri Nou per tal de resoldre els tradicionals problemes d’espai que presenten els cementeris del poble. L’ampliació, que ha suposat una inversió de 90.000 euros, se suma així als 160 nínxols que ja es construïren en 2017.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − tres =

art en blanc
art en blanc
ruta del grial massamagrell