25n
25N
25N

Paiporta acull el primer taller sectorial en l'elaboració de l'estratègia EDUSI conjunta amb Benetússer i Picanya

Paiporta acull el primer taller sectorial en l'elaboració de l'estratègia EDUSI conjunta amb Benetússer i Picanya
04/11/2016 -

Paiporta va acollir el passat cap de setmana el primer taller sectorial dins del procés de participació ciutadana de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible (EDUSI) per al període 2016-2020, que porta endavant junt als consistoris veïns de Benetússer i Picanya. En aquest taller, previst en les passes a seguir per confeccionar l’estratègia, van participar associacions de comerciants, d’empresaris, de veïns, ciutadans i ciutadanes a títol particular i altres col·lectius socials, així com representants polítics de les tres localitats.

El taller sectorial d’aquest cap de setmana es va centrar en dos àrees: territori i medi ambient, i cohesió social i aspectes econòmics, com l’ocupació. En aquesta acció es va realitzar un anàlisi de les debilitats, amenaces, fortaleses i oportunitats (DAFO) que té l’àrea urbana formada pels tres municipis.

Els resultats obtinguts se sumaran a les més de 700 opinions recabades a través de les enquestes obertes a la ciutadania a través de diferents formats, en paper, a través d’aplicacions mòbils o per internet, i donarà lloc al pas següent: la difusió d’una nova enquesta que ja contemple els resultats anteriors per a afinar encara més les prioritats de la població, i un nou taller, que precedirà a un fòrum final on quedaran plasmades les preferències definitives.

En tot aquest procés, la ciutadania de Paiporta, Benetússer i Picanya podrà expressar les seues prioritats per dissenyar com seran les seues localitats en el futur, sempre amb criteris per a afavorir la cohesió social, la implantació de noves tecnologies, i la reducció de la petjada energètica. A través del canals habituals d’informació municipal s’informarà en breu de la celebració de nous tallers i enquestes obertes. L’estratègia optarà a fons de cohesió europeus.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − cinc =