caixa popular

El PAI del carrer Agustín Lara supera l'avaluació ambiental

El PAI del carrer Agustín Lara supera l'avaluació ambiental
15/02/2018 -

La Junta de Govern Local aprovarà en la seua reunió de demà l’avaluació ambiental del “Document Inicial Estratègic i Esborrany del Pla de Reforma Interior del PAI àmbit Agustín Lara de València” presentat pel promotor. Així ho ha explicat hui el regidor de Desenvolupament Urbà, Vicent Sàrria, que ha assegurat que aquesta actuació “acabarà amb l’anomenat forat de la vergonya”.

El passat 15 de desembre del 2017, mitjançant una resolució del regidor delegat de Planificació i Gestió Urbana, es va resoldre l’admissió a tràmit de la iniciativa presentada per l’Agrupació d’Interés Urbanístic “Agustín Lara” per a la tramitació d’un Programa d’Actuació Integrada, PAI, en l’àmbit delimitat pels carrers Agustín Lara, Baeza i avinguda de la Constitució, la finalitat de la qual és la reurbanització de la zona “i acabar amb el tap urbanístic conegut com el forat de la vergonya”, ha subratllat el regidor.

El programa proposat pel promotor s’acompanya de Pla de Reforma Interior, PRI, d’iniciativa privada, en el que es proposa una reordenació urbanística de l’edificació de l’àmbit, a fi de l’obertura del carrer d’Agustín Lara fins a l’avinguda de la Constitució, la creació d’un nou espai públic lliure que no estava previst en el planejament, i el canvi de la tipologia edificatòria per a adaptar-la a la majoritària en eixa zona de la ciutat.

La Junta de Govern Local aprovarà demà l’avaluació ambiental del document presentat. Després de superar aquesta fase, l’urbanitzador haurà de presentar l’Alternativa Tècnica de Programa, és a dir, el document de planejament i el Projecte d’Urbanització, que seran informats i exposats al públic. El regidor de Desenvolupament Urbà Sostenible, Vicent Sàrria, ha conclòs subratllant que l’eliminació d’aquest tap urbanístic “és una reivindicació històrica dels veïns que, amb l’aprovació de hui, està un pas més prop de ser una realitat”.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − tretze =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris