caixa popular

Tot un èxit el primer mes del servici de pagament amb targeta bancària en els tràmits municipals

Tot un èxit el primer mes del servici de pagament amb targeta bancària en els tràmits municipals
29/06/2018 -

367.209,59 euros és l’import acumulat en el primer mes de la posada en funcionament del servici de pagament amb targeta bancària en els tràmits municipals. Un sistema que va incorporar l’Ajuntament de València a finals de maig i que compta amb 80 punts en aquesta primera fase, per agilitzar l’abonament dels tributs municipals i reduir considerablement tràmits i desplaçaments a la ciutadania.

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha mostrat hui la seua satisfacció davant «la bona acollida que ha tingut la incorporació d’aquest servici, que suposa un pas rellevant en la modernització de les institucions i de portar-les per fi al segle XXI». A més, Ribó ha dit que el sistema «ofereix a la ciutadania un servici millor i més proper en acostar-lo a les diferents juntes de districtes i facilita, a més, la seua relació amb l’Ajuntament, ja que evita cues innecessàries».

En aquest primer mes de funcionament del servici (amb dades des del 28 de maig i fins ahir, dijous), a les terminals de la Casa Consistorial s’han abonat un total de 272.608,36 euros i a l’edifici de Tabacalera, 35.520,59 euros. Pel que fa a les juntes de districte, el total de pagaments abonats mitjançant targeta bancària suma la quantitat de 59.080,64 euros, on destaquen les juntes de Trànsits (on s’han abonat 9.967,36 euros) i Abastos (amb 9.595,23 euros).

El servici de pagament amb targeta bancària ha registrat en aquest mes 1.353 pagaments, dels quals 920 s’han realitzat a la Casa Consistorial, 127 a Tabacalera i 306 a les juntes de districte. «Este sistema, que adapta els mecanismes de l’Ajuntament a les noves tecnologies, facilita els tràmits a la ciutadania i evita desplaçaments i haver de fer cues en les oficines dels bancs i caixes», ha insistit el regidor d’Hisenda, Ramon Vilar, que ha acompanyat l’alcalde Joan Ribó, en la visita a les dependències del servici de Gestió Tributària Integral.

Així, a través de la plataforma desenvolupada per l’Ajuntament amb Caixa Popular i Redsys es pot pagar amb targeta bancària en totes les juntes de districte, en els servicis de Gestió Tributària de la Casa Consistorial i en Tabacalera, un fet que facilita que els veïns i les veïnes puguen abonar els tributs en les mateixes oficines on realitzen les seues gestions amb l’Ajuntament, sense haver d’anar al banc.

Etiquetes


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 19 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris