Les valencianes i els valencians poden pagar en efectiu en Cabify

València, Alacant i Sevilla són les tres primeres ciutats en oferir aquesta possibilitat

Les valencianes i els valencians poden pagar en efectiu en Cabify
03/10/2018 -

L’empresa espanyola de mobilitat Cabify ja permet que els usuaris de València puguen pagar els seus trajectes en diners en efectiu a través de la seua aplicació, que hauran d’actualitzar. Serà amb l’última versió i en la categoria Lite (cotxes amb conductors vestits informals) quan es puga activar aquest servei, segons ha anunciat la companyia.

D’aquesta manera, València serà, juntament amb Sevilla i Alacant, la primera ciutat en gaudir d’aquesta opció, ja que fins al moment sols es podia pagar el servei mitjançant targeta de crèdit.

En aquest sentit, Mariano Silveyra, regional manager de Cabify en Europa, indica que aquesta novetat té com a objectiu “donar més opcions i ser més flexibles amb la comunitat d’usuaris i la dels conductors”. Per això, els mateixos conductors podran decidir habilitar aquesta opció en seleccionar la funció dins de l’aplicació.

Com a condicions, les persones que reserven un desplaçament a través d’aquests vehicles amb llicència VTC (Vehicles de Turisme amb Conductor) en categoria Lite hauran de marcar l’opció prèviament, pagar una quantitat aproximada al cost i donar un canvi màxim de bitllets de 50 euros.

Silveyra, a més, assegura que aquesta possibilitat no canvia la resta del servei, és a dir, la contractació del trajecte a través de l’aplicació, la visualització del cost i l’enviament d’un correu amb la factura i el resum del viatge.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 5 =

sagunt a escena 2019
turismo salou