25n
25N
25N

La pàgina web de la Generalitat deixa de funcionar poc després de que s'haja obert la sol·licitut del Pla Resisteix

Labora, el departament que gestiona les ajudes, ha informat a través del seu portal de Twitter que la web “està col·lapsada degut a l’alta demanda”

La pàgina web de la Generalitat deixa de funcionar poc després de que s'haja obert la sol·licitut del Pla Resisteix
04/02/2021 -

El Servei Públic d’Ocupació i Formació de la Generalitat Valenciana Labora ha informat que la web general s’ha col·lapsat a causa de “l’alta demanda” de visites. Malgrat això, han assegurat que estan “treballant a solucionar la gestió de les ajudes per a persones autònomes perquè estiga disponible al més prompte possible”.

Ha sigut hui dijous a partir de les 9:00h. quan s’obria el termini per a sol·licitar el Pla Resistir, les ajudes directes a empreses i treballadors autònoms afectats per la pandèmia. Les ajudes se sol·liciten i gestionen a través de la web, així com qualsevol tipus d’informació i dubtes sobre aquest tema.

Les ajudes tenen l’objectiu de dotar a cada treballador de fins a 600 euros, suposant un total de 80 milions d’euros per a empreses i autònoms. La seua finalitat és compensar els sectors més afectats per la crisi del coronavirus.

El termini per a sol·licitar les ajudes del ‘Pla Resistir’ de la Generalitat finalitza el dimecres 17 de febrer a les 23:59h.

La web ha caigut minuts després de les 9 del matí de hui dia 4, quan s’ha obert el termini. No ha sigut fins a les 10:30 quan la web ha permés l’accés. 

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × tres =