25n
Orgull
Orgull

Les Paelles Universitàries de València se celebraran en La Punta

Després de la negativa de l’Ajuntament de Moncada, la organització ha decidit celebrar-les en La Punta el pròxim divendres 12 d’abril

@paellasuniversitariasvalencia

Les Paelles Universitàries de València se celebraran en La Punta
08/04/2019 -

Les Paelles Universitàries de València 2019 se celebraran en La Punta. Així ho han confirmat els responsables de l’esdeveniment que aquest divendres 12 d’abril reunirà milers d’estudiants després de la incertesa en rebre la negativa a l’autorització de l’Ajuntament de Moncada per a organitzar-la en el municipi de l’Horta Nord.

D’aquesta manera, la ubicació del festival serà la mateixa que la de 2015 i 2016, on, segons indica un comunicat de l’empresa, “va tindre èxit de participació i d’organització i reuneix totes les característiques tècniques, de seguretat i d’accessos per a garantir la normal afluència dels assistents i garantir la viabilitat de l’esdeveniment”.

Malgrat això, no era el lloc que s’havia pensat des del principi. L’objectiu era fer-lo en una gran parcel·la privada de Moncada al costat del cementeri municipal, on es va celebrar l’any passat. No obstant això, l’empresa va sol·licitar al consistori l’autorització perquè era necessari el vistiplau de la corporació, i després d’enviar tota la documentació el passat 12 de març, només dos dies més vesprades es van trobar amb el rebuig.

En aquest sentit, Levante-EMV va explicar que l’empresa organitzadora ha recorregut aquesta decisió perquè compleix “tota la legalitat vigent i no existeixen motius per a impedir la seua celebració”, ja que dupliquen i tripliquen els requisits que exigeixen les normatives, segons les seues declaracions. “Davant la injustificada negativa de l’Ajuntament de Montcada, l’organització va reactivar altres alternatives de localitzacions en les quals ja havia estat treballant des de fa mesos i que havien sigut presentades dins del termini i en la forma escaient”, com és el cas de la Punta, La Marina i els terrenys d’ADIF en el Port, destaca en el seu comunicat.

A més, l’empresa assegura que la decisió final d’organitzar l’esdeveniment en La Punta s’ha basat en la “professionalitat de l’organització i l’afany de donar seguretat i tranquil·litat sobre l’esdeveniment als més de 25.000 joves que ja han comprat les seues entrades i que esperen celebrar sense demores ni incidents un esdeveniment de música, festa i paelles prèvia als exàmens universitaris”. Per a això també ha sigut clau la col·laboració amb l’Ajuntament de València, “disposat a solucionar la situació”.

D’aquesta manera, el pròxim 12 d’abril La Punta s’omplirà de música de diferents estils i artistes en directe com Lola índigo, Maikel Delacalle, Bombai, Rels B, Chelina Manuhutu o Brian Van Andel, que durant 10 hores mantindran la festa del “major esdeveniment universitari d’Europa”, amb més de 25.000 entrades venudes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 2 =