25n
25N
25N

Les Paelles Universitàries acaben amb l'acord de Govern de Montcada

La celebració del macrofestival estudiantil ha acabat per trencar el pacte entre PSPV, Acord Ciutadà i Guanyem

Les Paelles Universitàries acaben amb l'acord de Govern de Montcada
13/04/2018 -

Al final, l’acord de govern de Montcada subscrit per PSPV, Acord Ciutadà i Guanyem no ha suportat la tensió generada per la celebració de les Paelles Universitàries 2018 en la localitat. Els dos socis dels socialistes presentaran el dilluns, segons han confirmat fonts de Guanyem a València Extra, la seua dimissió com a membres de l’executiu local.

Segons Manolo García, regidor de Guanyem Montcada, la gestió del festival universitari ha sigut “irregular” i els processos han pecat de falta de transparència. Per això, a més, ha demanat la dimissió del regidor de Festes, Martín Pérez. València Extra ja es va fer ressò de la denúncia d’aquest mateix regidor sobre la falta d’informes municipals sobre l’esdeveniment. Només la tècnica del departament de Prevenció va realitzar aquest informe d’avaluació, en el qual va concloure que l’empresa organitzadora no havia demanat la llicència d’alcohol pertinent en el municipi, segons estableix l’ordenança municipal.

A més, García denuncia la desconfiança existent amb els seus socis de govern ja que, mentre el PSPV signava un acord de transparència amb Acord i Guanyem, estava negociant la celebració del festival. “No podem seguir amb uns socis que no són fidels a uns acords“, va aclarir Manolo García a València Extra.

Al març, el ple de Montcada va aprovar una moció de Compromís recolzada per tota l’oposició i per Acord i Guanyem, que demanava la paralització del festival en la localitat. No obstant, no ha sigut així i hui mateix s’està celebrant. Tots els grups excepte el PSPV van denunciar la falta de transparència en aquesta gestió.

Així doncs, els cinc regidors del PSPV es queden sols davant una oposició de 16 regidors: 6 del PP, 4 de Compromís, 2 de Ciutadans, altres 2 d’Alternativa Municipalista d’Unitat Popular, un de Guanyem i un altre d’Acord. La governabilitat, segons aquestes dades, seria molt difícil.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + dos =

museo etnologia
ficcions 2019-2020