25n
25N
25N

Paelles Universitàries 2018 acaben en la justícia per possibles irregularitats

Després de la ruptura del govern local, el PP de Montcada ha portat a la Fiscalia que podrien ser constitutius de delicte

Paelles Universitàries 2018 acaben en la justícia per possibles irregularitats
20/04/2018 -

Les Paelles Universitàries celebrades a Montcada el passat 13 d’abril acabaran en la justícia. Així ho ha fet saber el portaveu del Partit Popular de la localitat, Miguel Gallego, en anunciar que posaran en coneixement de la fiscalia la documentació que va presentar l’empresa organitzadora a l’Ajuntament. Entre aquesta, segons va denunciar el regidor responsable de Prevenció de Conductes Addictives, ara dimitit de les seues funcions pel seu desacord, no es trobava la sol·licitud de la llicència per a la venda d’alcohol que estableix la normativa municipal, i així ho va avançar València Extra.

En primer lloc, segons ha aclarit Gallego a aquest diari, el grup popular ha demanat que s’inicie la comissió d’investigació que ja s’havia aprovat el 28 de març en el ple, quan tots els grups excepte el PSPV van aprovar una moció per a paralitzar les Paelles Universitàries i investigar el seu expedient abans. No obstant, aquesta mai va arribar a celebrar-se, i és el que demanen els populars ara amb l’objectiu de verificar si la documentació és correcta, “si van sol·licitar llicència i si se li va donar o no se li va donar”. Les irregularitats que isqueren d’aquesta comissió són les que portarien a la fiscalia i, en cas que no es convocara, es portaria la informació que ja es té sobre aquest tema.

Sobre una possible moció de censura, Gallego ha apuntat que no és “la prioritat en aquest moment”, sinó que aquesta és “esclarir perquè es permet un esdeveniment sense llicència”. En cas que es confirmaren aquestes irregularitats, va apuntar com a possible eixida, a més de judicialitzar el cas, demanar també la dimissió de l’alcaldessa del PSPV, Amparo Orts, i el regidor de Festes, Martín Pérez.

En Podemos, formació que dóna suport a la plataforma Amun, considera que els membres del PP es presenten “com els salvadors de Montcada, quan ens van deixar un deute milionari i un reguer de corrupció que encara està en els tribunals”. Per això, el partit morat creu que és “una actitud de cara a la galeria”. També Vicent Conejero, el portaveu de Acord Ciutadà i que va dimitir del govern local pel seu descontentament amb la gestió de les Paelles Universitàries, ha recordat que el PP de Montcada està investigat per una presumpta estafa en l’empresa pública PEMSA.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 16 =

caixaontinyent
lleida 2020
paterna