25n
Orgull
Orgull

Les Paelles Universitàries no es realitzaran en La Punta

L’esdeveniment no compta amb els requisits establits, segons l’equip de tècnics de l’Ajuntament de València

Les Paelles Universitàries no es realitzaran en La Punta
11/04/2019 -

L’expedient per a autoritzar o no les Paelles Universitàries en La Punta “no han comptat amb els requisits establits per a poder realitzar l’esdeveniment” en el lloc, segons han assegurat a València Extra fonts de l’Ajuntament de València. Si l’empresa no aconsegueix donar amb una ubicació, l’esdeveniment es cancel·larà.

Es confirmen les sospites de l’Alcalde, Joan Ribó, que ha assenyalat poc abans que tenia “poques esperances” que l’Ajuntament autoritzara el festival donats els informes negatius.

L’esdeveniment de ‘Paelles Universitàries’ és un esdeveniment privat que ja no té res a veure, almenys a nivell orgànic, amb les universitats valencianes. És organitzat, promogut i gestionat per una empresa sense relació amb l’Administració pública. Segons han apuntat des de l’Ajuntament, aquesta empresa “haurà de donar explicacions” als qui han comprat l’entrada, per què va vendre entrades sense tindre “la certesa que podrà celebrar-lo”.

L’empresa va vendre els tiquets amb l’anunci que l’esdeveniment tindria lloc a Montcada, malgrat que encara no comptaven amb confirmació. L’Ajuntament de la localitat, després dels problemes polítics i de salubritat que, asseguren, van patir l’any passat després de l’esdeveniment, van rebutjar tornar a acollir-lo. “Al no poder fer-ho allí -l’empresa-, es va dirigir a l’Ajuntament de València pocs dies abans de l’esdeveniment. El consistori es va posar a treballar en l’expedient, que no ha comptat amb els requisits establits per a poder realitzar-se en La Punta”, asseguren des del Cap i Casal.

Des de l’Ajuntament insisteixen en la problemàtica: “Les Paelles no es fan perquè l’empresa, malgrat haver venut les entrades, no tenia cap lloc habilitat”, asseveren.

Els veïns de la Punta, a través de l’associació de veïns, van presentar una denúncia en els Jutjats en el qual demanaven la paralització “urgent” de les paelles. Asseguraven que, amb una afluència estimada de 25.000 persones, l’esdeveniment resultaria en una limitació per als veïns i, a més, en un espai protegit com és l’Horta de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + tres =