25n
Orgull
Orgull

Paelles Universitàries obri les seues portes sense tindre el permís oficial

L’organització, conscient que l’esdeveniment compleix amb tots els requisits legals necessaris per a aquest tipus d’espectacles, ha presentat una declaració responsable amb un certificat OCA.

Paelles Universitàries obri les seues portes sense tindre el permís oficial
12/04/2019 -

L’obertura de portes pretén garantir la seguretat i evitar problemes majors d’ordre públic, com els que es podrien produir botellots incontrolats al voltant de la Punta o en altres zones de la ciutat, com els campus universitaris, com ja va ocórrer en alguna edició prèvia on finalment no es van concedir llicències municipals (i en les quals aquesta empresa no era responsable).

L’esdeveniment compleix escrupolosament amb el que exigeix la llei per a una activitat d’aquestes característiques, amb la de la signatura d’una declaració responsable amb un certificat OCA (Organisme de Certificació Administrativa), organisme habilitat per l’Administració per a la inspecció i l’emissió de certificació dels establiments públics, activitats o recreatives i espectacles públics, com el que representa el Festival de Paelles Universitàries 2019.

S’han adoptat totes les mesures necessàries per a vetlar pels drets i la seguretat dels estudiants universitaris, així com les mesures de seguretat necessàries envers els veïns i veïnes de la pedania de la Punta.

Durant el dia d’ahir, l’organització va comunicar a través dels mitjans de comunicació, la seua pàgina web i xarxes socials la intenció de mantindre l’esdeveniment en les condicions anunciades, convençuts de la legalitat del procediment i amb bases legals per a la correcta celebració. Per a l’organització, no hi ha millor ubicació per a celebrar aquest esdeveniment que un espai totalment condicionat amb amplis mitjans de seguretat de tota mena, amb un dispositiu de més de 400 professionals que vetlaran pel bon funcionament de l’esdeveniment, triplicant els efectius necessaris. La millor decisió per als estudiants i els veïns de la Punta sempre és la realització de l’esdeveniment en un espai controlat i segur, ja que qualsevol altra alternativa podria ser molt perjudicial tant per a les persones com per l’entorn.

Així, l’organització va fer una crida perquè el dia de hui fóra un dia de celebració en Paelles Universitàries i de demostració de civisme per part de tota la comunitat universitària, que ha vist com en les últimes dates se li ha insultat i criminalitzat de forma injustificada, i va instar a demostrar a la societat que la joventut valenciana sap divertir-se d’una manera controlada i cuidant l’entorn.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × tres =