25n
25N
25N

Els pares i mares de Burjassot reben informació sobre l'Escola d'Estiu 2020

Els pares i mares de Burjassot reben informació sobre l'Escola d'Estiu 2020
19/06/2020 -

El pròxim 22 de juny donarà principi l’Escola d’Estiu 2020, posada en marxa des de les àrees de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Burjassot. Amb unes circumstàncies extraordinàries sobrevingudes per la crisi sanitària del coronavirus, l’Escola d’Estiu 2020 obre les portes enguany en el CEIP Miguel Bordonau, amb places limitades i contribuint a la conciliació de les famílies del municipi.

Pocs dies abans que comence aquest projecte anual per a la dinamització de l’oci i el temps lliure dels més petits, ja de vacances, dijous passat va tenir lloc, en el col·legi Miguel Bordonau, una reunió informativa dirigida als pares, mares i tutors dels nens i nenes que s’han matriculat a l’Escola d’Estiu. La reunió, convocada per part dels tècnics municipals de Cultura i Joventut i comptant amb la presència i participació dels monitors i monitores que estaran a càrrec dels petits, va tenir lloc a l’aire lliure i es va celebrar respectant la distància mínima de seguretat entre els assistents.

La trobada entre l’organització i les famílies va servir perquè pares i mares buidaren tots els dubtes respecte a com es desenvoluparà aquesta edició, especial donades les circumstàncies, de l’Escola d’Estiu. Per part de tècnics i monitors es va avançar informació d’interés sobre, per exemple, com s’organitzarà el protocol d’entrades i sortides a l’Escola i totes les mesures d’higiene i protecció que se seguiran, ateses les normes i recomanacions sanitàries per a la prevenció de la COVID-19.

En l’àrea de Cultura de la web municipal està disponible, per a la seua consulta i descàrrega, el PROTOCOL ESPECIAL COVID-19, que se seguirà durant l’Escola d’Estiu, un document que també ha estat facilitat a les famílies.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × tres =