25n
25N
25N

Pactem Nord posa en funcionament la segona edició del curs d' "Atenció al client i vendes" en el municipi d'Alboraia

Pactem Nord posa en funcionament la segona edició del curs d' "Atenció al client i vendes" en el municipi d'Alboraia
15/09/2016 -

El Consorci Pactem Nord ha posat en marxa, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alboraia, la segona edició del curs d’Atenció al Client i Vendes en el marc del punt formatiu ‘Incorpora’, cofinançat per l’Obra Social “La Caixa”. La finalitat d’aquest projecte és la integració sociolaboral mitjançant la capacitació de les persones que són ateses pel programa ‘Incorpora’, així com la vinculació de les empreses al mateix programa a través de l’oferta de pràctiques no laborals com un element que potencia la seua responsabilitat social en el territori.

En el dia d’ahir l’alcalde d’Alboraia, Miguel Chavarría, va donar la benvinguda al curs al costat dels professionals de Pactem Nord, als alumnes participants. Així mateix, va indicar que des de l’Ajuntament i Pactem Nord, desenvolupen conjuntament i de manera coordinada amb l’agència d’ocupació, diferents accions d’ocupació, com és aquest curs de formació, per a afavorir l’ocupació entre les persones aturades en l’Horta Nord.

En aquesta segona edició, igual que en la primera, es té prevista la participació d’empreses amb l’objectiu de reforçar continguts teòrics amb l’experiència pràctica de determinades empreses: Carrefour, Toys “r” us, C&A i Norauto, entre unes altres, amb representació en diferents sectors d’activitat. Els resultats d’inserció associats a la primera edició van llançar la contractació laboral del 70% dels 20 alumnes participants. Aquesta col·laboració ha permés formar en especialitats adaptades a les necessitats de les empreses i, al mateix temps, fer-les partícips del projecte, facilitant pràctiques no laborals.

En aquest curs s’aborda el perfil professional del tècnic/a de vendes i atenció al públic, les ocupacions més demandades en aquest sector, els protocols d’assistència al client, les necessitats, tipologies i factors del comportament del client, etc. Les accions formatives que desenvolupa Pactem Nord incorporen a més altres elements de millora personal que faciliten la superació de determinats obstacles que afecten les possibilitats d’ocupació de les persones participants.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 5 =