25n
25N
25N

Paco Roca guanya el premi Eisner a la millor edició de material internacional amb 'La casa'

Paco Roca guanya el premi Eisner a la millor edició de material internacional amb 'La casa'
25/07/2020 -

El dibuixant valencià Paco Roca ha guanyat el premi Eisner dels Estats Units a la millor edició de material internacional en aquell país per ‘The house’, la versió de la seua obra ‘La casa’.

Segons ha informat l’editorial Astiberri, els autors espanyols Paco Roca i Emma Ríos han guanyat aquesta nit els dos premis Eisner als quals estaven nominats per les seues obres ‘La casa’ i ‘Bella Mort’. En Twitter, Roca ha afirmat sentir-se “molt content” en rebre el premi.

La novel·la gràfica ‘La casa’, de Paco Roca, que Astiberri va publicar originalment en 2015 i que l’editorial estatunidenca Fantagraphics va editar en castellà i anglés a la fi de 2019, ha guanyat el premi Eisner 2020 en la categoria de “millor edició de material internacional”.

Els tres germans protagonistes d’aquesta història tornen un any després de la mort del seu pare a la casa familiar on van créixer. “La seua intenció és vendre-la, però amb cada andròmina que tiren s’enfronten als records. Temen estar desfent-se del passat, del record del seu pare, però també del seu propi. Es perceben en aquesta obra de Paco Roca ressons autobiogràfics que sorgeixen d’una necessitat de comptar una situació que ha tocat de prop a l’autor”, explica l’editorial en la sinopsi.

Per part seua, l’autora gallega Emma Ríos ha guanyat el premi Eisner 2020 com millor portadista pel seu treball en ‘Bella Mort 3. La rata’, que Astiberri va publicar aquesta setmana.

En ‘Bella Mort 3. La rata’, Kelly Sue DeConnick i Emma Ríos traslladen la història de la mort i els segadors al Hollywood clàssic, on es resol el misteri de la mort d’una jove que somiava amb forjar-se una carrera en el món del cinema.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − 12 =