25n
Orgull
Orgull

Noves baranes i passos de vianants, repintat i pacificació del trànsit en La Torre

Noves baranes i passos de vianants, repintat i pacificació del trànsit en La Torre
19/01/2017 -

La regidoria de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València, a través del servici de trànsit, ha dut a terme una sèrie de mesures de reformulació de la mobilitat en el poble de València de la Torre, moltes d’elles sol·licitades pels veïns i veïnes que hi viuen. Totes van encaminades a reforçar la seguretat del vianant. 

Així, en la Carretera Real de Madrid i en l’entorn del carrer Alexandre Laborde, Mobilitat Sostenible ha instal·lat una barana de protecció per substituir una antiga tanca metàl·lica de doble ona. La nova infraestructura confereix un guany de seguretat per al vianant respecte al desnivell existent en este tram.

En el tram de l’avinguda Real de Madrid que va des de la Carretera Alba fins a la rotonda de la CV-407, Mobilitat ha dut a terme diverses iniciatives per pacificar el trànsit. La primera, establir un límit de velocitat de 30 km/h amb un reforçament visual de la senyalització vertical i horitzontal.

També s’han incorporat dos nous passos de vianants sense semàfor (un a l’altura dels carrers d’Eduardo Dato i Ovidi Montllor i Mengual, i l’altre a l’altura del número 36).  En tercer terme, amb pintura nova, s’ha creat una mitjana que estreta els carrils com a mesura de calmat de trànsit.

Altres actuacions

En el barri Camí Reial, la regidoria ha efectuat mesures d’ordenació de l’estacionament (per petició veïnal), habilitació d’estacionament per a motos a l’entorn del CIPFP Ciutat de l’Aprenent, marques de separació de carrils en carrers de doble sentit, senyalització vertical de centres escolars i dos nous passos de vianants sense semaforitzar al carrer Rafael de Solbes, així com la creació d’una zona de càrrega i descàrrega.

El regidor de Mobilitat Sostenible ha destacat “la importància de tota la gestió diària que duen a terme de forma constant els servicis adscrits a la regidoria de Mobilitat Sostenible, totes elles de transformació cap a una ciutat més amable i segura i que quedaran ja per a sempre en la ciutat de València”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + onze =