25n
25N
25N

El politòleg Pablo Simón ofereix, aquesta vesprada, una conferència a Las Naves

El politòleg Pablo Simón ofereix, aquesta vesprada, una conferència a Las Naves
03/10/2019 -

El politòleg Pablo Simón ofereix aquesta vesprada una conferència a l’espai municipal de creació Las Naves. La iniciativa s’emmarca dins de la presentació d’Avalua·Lab, Laboratori d’Anàlisi i Avaluació de Polítiques Públiques, impulsat per l’entitat municipal. El regidor d’Innovació i Gestió del Coneixement, Carlos Galiana, obrirà l’acte a les 18.00 hores.

La presentació d’Avalua·Lab suposa el colofó del «Taller d’anàlisi i visualització de dades per a professionals», que es va desenvolupar a Las Naves durant les jornades del dimarts 1 i dimecres 2 d’octubre.

En aquest context, el politòleg Pablo Simón, llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Pompeu Fabra, i professor visitant en la Universitat Carles III, abordarà en la seua intervenció qüestions d’actualitat, com el grau de satisfacció o descontentament de la ciutadania davant la convocatòria de noves eleccions, o el nivell de confiança/desconfiança de les persones cap a la política actual. A més, parlarà de la importància que pot tindre l’avaluació de les polítiques públiques en l’actual context polític a nivell nacional/europeu.

Precisament aquesta és la línia d’acció d’Avalua·Lab: és una iniciativa de Las Naves posada en marxa amb l’objectiu de millorar l’acció de les polítiques públiques que afecten de manera directa la ciutadania. Tal com han assenyalat els seus promotors, la finalitat és «buscar noves formes d’aproximació a l’avaluació de les polítiques públiques aprofitant les plataformes de dades obertes i incorporant elements de participació ciutadana».

En el disseny del laboratori han participat tècnics de l’Oficina d’Estadística de l’Ajuntament de València; així com personal investigador i docent de la Universitat de València i la Universitat Politècnica de València; la Diputació de Castelló; el servici de Transparència de la Generalitat; la Federació d’Associacions de Veïns de València, el grup Sociograma i la consultora d’avaluació Kveloce, entre altres. Les persones que vulguen assistir a la conferència es poden inscriure a través de la web de Las Naves.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × cinc =