caixa popular

El pavelló esportiu de Meliana s'inaugurarà en 2019

Les obres del pavelló de Meliana estaven paralitzades des de 2012

14/05/2018 -

El Conseller d’Educació, Vicent Marzà, acompanyat de la Vicepresidenta de Diputació, María Josep Amigó, i del Director General d’Esport, Josep Miquel Moya, ha visitat les obres del futur pavelló esportiu de Meliana. Unes obres, que van començar el gener passat, després del desbloqueig que es va dur a terme en Esport de la Generalitat Valenciana, i que es preveu que acaben en 2019, moment en el qual, per fi, s’inaugurarà el nou pavelló de la localitat.

Aquest pavelló, que compta amb un pressupost d’un milió i mig d’euros, no solament és una reivindicació veïnal, que estava paralitzada des de 2012, sinó que a més dignificarà l’esport, i permetrà, en paraules de la regidora d’Esports de Meliana, Esther García, conjuminar tot tipus d’activitats esportives en un mateix espai, a més de concentrar un altre tipus d’esdeveniments de gran rellevància, com a concerts de música. En definitiva, una instal·lació que es destinarà per al gaudi dels veïns de la localitat. En aquest sentit, l’Alcalde de Meliana, Josep Riera, també ha mostrat la seua satisfacció per comptar, prompte, amb una infraestructura esportiva d’aquestes característiques per al municipi.

A més, durant la visita, el centre escolar El Crist estava immers en l’acolliment dels partits de la Lliga Autonòmica de Colpbol, un esport igualitari que ha concentrat a deu centres escolars. D’aquesta manera, Marzà ha volgut destacar que ‘el foment de l’esport en edat escolar és fonamental i el colpbol com a activitat esportiva és una manera molt efectiva per a transmetre valors molt positius a l’alumnat relacionats amb el treball en equip, al mateix temps que es practica esport i es promou una forma de vida saludable’. La lliga de colpbol s’emmarca en la modalitat ‘Promoció de l’esport’ dels XXXVI Jocs Esportius, que enguany han disposat d’un increment de les ajudes en competicions municipals d’un 87% per part d’Esport de la Generalitat.

meliana

Etiquetes

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + sis =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018