caixa popular

II Temporada de #OutOfTheBox en Las Naves

II Temporada de #OutOfTheBox en Las Naves
26/06/2017 -

L’exitosa fórmula #OutOfTheBox estrenada a principis d’any en Las Naves que explotava les diverses ubicacions del Centre d’Innovació Urbana -biblioteca, sala d’exposicions i patis- per a programar arts escèniques experimentals, torna durant aquest estiu també amb peces escèniques innovadores, però situant al públic com a part protagonista de les obres, en les quals participarà activament.

Seran quatre les propostes que ocuparan els caps de setmana del mes de juliol. La primera, «Festa de balls per a salvar el món» amb l’actor català Jordi Vilches de protagonista, arribarà aquest dissabte 1 de juliol amb moltes ganes gamberres i divertides de fer ballar al públic, qui podrà aconseguir les invitacions gratuïtes a través de la pàgina web de Las Naves. La resta de caps de setmana -de manera cronològica- serà torn per a l’espectacle d’El Pont Flotant «Exercicis d’amor», «Ningú va als aniversaris a l’estiu» de la dramaturga mallorquina Lluki Portas, i l’última obra de Caterva Teatre estrenada al Festival 10 sentits, «Baix de la mar».

«Festa de balls per a salvar el món” de la companyia La generació feliç, dirigida i escrita per Miguel Ángel Blanca i interpretada per Jordi Vilches i María García Vera, és un espectacle que viatja a través de la història, la cultura pop i les seues coreografies més gamberres.

Des del lindy hop fins al reggaeton, passant pel saturday night, la mayonesa o la lambada; des de la invasió de Polònia fins a l’ensorrament de les Torres Bessones; ballant la caiguda del mur de Berlín o el desastre de Txernòbil; l’espectacle mescla el teatre, l’audiovisual, la música i la dansa. Es tracta d’una cercavila per l’inconscient col·lectiu, pels balls pop i pel teixit històric.

Les següents propostes que arribaran a Las Naves durant cada cap de setmana de juliol també conviden al públic a participar de l’espectacle. Són els casos d’«Exercicis d’amor» de El Pont Flotant -8 i 9 de juliol-, «Ningú va als aniversaris a l’estiu» -15 de juliol-, una coproducció del Teatre Principal de Palma de Mallorca, dirigida i interpretada per la dramaturga i actriu Lluki Portas, qui comparteix escenari amb Diego Ingold; i per últim, el dissabte 22 de juliol Caterva Teatre portarà a Las Naves «Baix de la mar», obra estrenada fa unes setmanes al Festival 10 sentits.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + 12 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats